Home

Wie zijn wij?

VerlichtjeBIZ is onderdeel van het Initiatief Duurzaam Doen. Onze missie is het stimuleren van duurzame activiteiten. Voordeel van onze selectie duurzame maatregelen is dat ze naast het klimaat ook kostenbesparingen opleveren.

 

VerlichtjeBIZ biedt onafhankelijk, helder en proactief duurzame adviezen aan. Naast adviezen begeleiden wij u ook met het maken van een weloverwogen keuze, onafhankelijk en transparant. 

Werkwijze

VerlichtjeBIZ kent drie hoofdrichtingen: verlichting, horeca en energiebesparing.

Daarbinnen onderscheiden wij duurzame maatregelen om energieverlies tegen te gaan en die energiebesparing opleveren.

 

Allereerst volgt er een onderzoek in uw winkel naar de verlichting en energiebesparing. Bij horeca kijkt VerlichtjeBIZ ook naar waterbeheer en afvalinzameling. Op basis van uw huidige situatie doen wij een concreet voorstel, waarbij de investeringskosten in relatie tot de besparing wordt vertaald in een simpel overzicht.

  

Winkel en Horeca

VerlichtjeBIZ komt bij alle ondernemers bij u in het winkelgebied. Bij de slager, bakker, kledingwinkel, bij de broodjeszaak, retaurant en hotel. Iedereen die lid is van de winkeliersvereniging wordt naar wens bezocht en voorzien van een duurzaam advies. De kracht zit hem in het gezamenlijk doen.

 

 

energiebesparing_tekst.jpg

 

MVO

Voor VerlichtjeBIZ staat duurzaamheid voor eigentijds Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij de keuze van werknemers richten wij ons op het reïntegratietraject van onder andere de 55+-er.

  

Energiebesparing

Energiebesparing wordt door VerlichtjeBIZ als een verzamelnaam gehanteerd voor een aantal duurzame maatregelen, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Denk hierbij aan verlichting, dubbelglas of koeling. vriendelijke technologieën. 

 

Maatregelen op dit gebied worden vaak genomen om meer winkelcomfort aan uw klanten te bieden terwijl u fors bespaart op uw energierekening.

 

Collectief

Zijn er meer winkeliers die tot uitvoer willen overgaan, dan bundelen we onze kracht tot een collectieve inkoop. Dat biedt u als winkelier meer voordeel.

 

Afvalbeheer is bij uitstek geschikt om als collectieve maatregel binnen uw eigen winkeliersvereniging te organiseren.  Graag begeleiden wij u bij de uitvoering.

 

Wij werken onafhankelijk en zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers.

 

Meer weten over onze collectieve aanpak? Neem dan contact met ons op.